Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

img

Експрес Бук е официјален дистрибутер на издавачката куќа Express Publishing во Македонија. Наша одговорност е дистрибуција на книгите, како и промоција и рекламирање на истите. Преку нашата дистрибутивна мрежа во можност сме сами да ја испорачаме секоја нарачка во Скопје.

Бидејќи сакаме да се доближиме до вас на побрз и поедноставен начин, ја создадовме оваа on-line продавница каде што ке може да ги разгледате и купите сите наши изданија наменети за индивидуално изучување на англискиот јазик.

Секогаш сме достапни за сите ваши прашања и брзо ги доставуваме вашите нарачки на најефективен начин.

За повеќе информации и нарачки на книги кои што не ги гледате на нашата страна може да ни пишете на marija@expressbook.mk

Express Publishing е Британска издавачка куќа посветена на ЕЛТ книги и учебници. Основана во 1988, оваа фирма континуирано создава квалитетни материјали за изучување на англискиот јазик и моментално има преку 2,000 наслови и има продажна мрежа во преку 80 земји.

Со наслови за деца и возразни, Express Publishing издава книги на сите нивоа и е пред се посветена на квалитет. Тоа што може да ви понудат се учебници за редовна настава, книги за подготовка за меѓународни испити, лектири, специјализирани книги за одредени професии, и сите овие книги имаат многу додатоци како ЦД-а, интеракивни материјали, работни тетратки и книги за професори. Сите книги се во боја и повеќето се со интерактвни ЦД-а кои овозможуваат полесно изучување на материјалот.

https://www.expresspublishing.co.uk/

icon

Бесплатна испорака

На сите производи над 1200 денари

icon

Плаќање во готово

Наплатете ги вашите нарачки при достава

icon

Поддршка 24/7

Контактирајте не во секое време