520ден.

The Seven Wonders of the Ancient World – Седумте чуда на древниот свет

Вратете се назад во времето и истражете зошто луѓето кои патувале пред илјадници години пишувале за овие неверојатни уметнички дела и архитектура која нам ни е позната како Седумте чуда на древниот свет.

Откријте како биле изградени и кој се учествувал во тоа преку автентични податоци, сензационални слики и интересни факти. 

Компатибилни оперативни системи се:

·       Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

·       OS X 10.7 or later

·       iOS 6 or later

·       Android 4.2 or later