440ден.

Baby Animals - Младенчиња

Explore our World Primary CLIL Readers е категоризирана референтна литература распоредена во 6 нивоа. Оваа литература покрива широк домен на содржини и теми, промовирајќи Content and Language Integrated Learning (CLIL) односно содржинско и јазично интегрирано учење.

Младенчиња (Наука) ги разгледува животните и нивните младенчиња од научна перспектива.

  • Кои животни раѓаат живи младенчиња?
  • Кои животни дејствуваат заедно како тим за да ги одгледаат своите младенчиња?

Компатибилни оперативни системи се:

·       Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

·       OS X 10.7 or later

·       iOS 6 or later

·       Android 4.2 or later