520ден.

Gharial Crocodiles – Гавијали

Откријте го неверојатниот свет на гавијалите и откријте зошто се соочуваат со неизвесна индина. 

Дознајте за животниот циклус на овие критично загрозени крокодиловидни рептили преку одушевувачки слики, привлечни статии и интересни факти. 

Компатибилни оперативни системи се:

·       Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

·       OS X 10.7 or later

·       iOS 6 or later

·       Android 4.2 or later