520ден.

Амазонската прашума

Истражете го неверојатниот свет на Амазонската прашума и откријте каков е животот во нејзините неверојатно разнообразни животни средини, и откријте за некои од најфасцинантните и најинтелигентните жители на оваа прашума. Дознајте кои видови се загрозени, и информирајте се за митовите и легендите на прашумата преку Find out which are endangered, and learn about rainforest myths and legends through одушевувачки слики, привлечни статии и интересни факти.

Компатибилни оперативни системи се:

·       Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

·       OS X 10.7 or later

·       iOS 6 or later

·       Android 4.2 or later