440ден.

The Circulatory System - Циркулаторниот систем

Циркулаторниот систем (наука) ги истражува чудата на човечката анатомија за да открие како крвта се транспортира низ телото.

  • Кои се трите главни делови на циркулаторниот систем?

  • Кои други системи се поврзани со циркулаторниот систем?

  • Кој е најважниот мускул во вашето тело?

Компатибилни оперативни системи се:

·       Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

·       OS X 10.7 or later

·       iOS 6 or later

·       Android 4.2 or later