Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

The Great White Shark

520 МКД 390МКД

Големата Бела Ајкула

Нурнете во чудесниот свет на ајкулите и дознајте што ги прави овие мистериозни животни едни од најопасните океански суштества.

Преку впечатливи слики, интересни приказни и фасцинантни факти откријте ги тајните што лежат длабоко во океанот.

Согласно Европската референтна рамка за јазици The Great White Shark е соодветна на ниво A2/B1+.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет. Оваа литература покрива широк домен на содржини и теми, промовирајќи Content and Language Integrated Learning (CLIL) односно содржинско и јазично интегрирано учење.

Освен што ќе дознаат повеќе на секоја тема преку читање на интересни факти, митови, легенди и приказни на крај на секоја книга има и активности поврзани со темата.

Со книгата добивате и код за апликацијата DigiBooks. Така книгата ќе ја имате и во дигитална верзија на вашиот компјутер, таблет и телефон. Преку апликацијата добивате многу интересни и едукативни видеа и сите задачи може да ги слушате и решавате преку вашиот уред.

Дознајте повеќе за апликацијата ОВДЕ


Компатибилни оперативни системи се:

· Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

· OS X 10.7 or later

· iOS 6 or later

· Android 4.2 or later

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

The Amazon Rainforest +ЦД

520 МКД 300 МКД

Gharial Crocodiles + ЦД

520 МКД 300 МКД

Polar Bear

520 МКД 390 МКД

The Maori People +CD

520 МКД 300 МКД

The Killer Whale

520 МКД 390 МКД

Bottlenose Dolphins

520 МКД 390 МКД

Aboriginal Australians

520 МКД 390 МКД