Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

The Maori People +CD

520 МКД 300МКД

Маори

Во оваа книга дознајте повеќе за неверојатниот свет на едни од најстарите народи во светот и откријте повеќе за нивните традиции и начин на живот.

Преку впечатливи слики, интересни приказни и фасцинантни факти научете како успеале да си ја задржат уникатната култура и старите традиции. 

Согласно Европската референтна рамка за јазици Maori People е соодветна на ниво B1+/B2.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет.  Дознајте повеќе за приказните кои ги читате преку прекрасни фотографии и потврдете го вашето знаење со вежбите кои следат после секоја тема поврзани за истата. 

Вклучено Аудио/ДВД ЦД.

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

The Amazon Rainforest +ЦД

520 МКД 300 МКД

Gharial Crocodiles + ЦД

520 МКД 300 МКД

Polar Bear

520 МКД 390 МКД

The Killer Whale

520 МКД 390 МКД

The Great White Shark

520 МКД 390 МКД

Bottlenose Dolphins

520 МКД 390 МКД

Aboriginal Australians

520 МКД 390 МКД