Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

Polar Bear

520 МКД 312МКД

Поларна Мечка

Во оваа книга придружете и се на поларната мечка во нејзината замрзната, северна земја! Во сиот снег и мраз пратете ги овие животни како растат, ловат, одгледуваат младенчиња и дури инспирираат митови кои ги раскажуваат локалните народи.

Преку впечатливи слики, интересни приказни и фасцинантни факти дознајте со кои опасности се соочуваат поларните мечки како последица на глобалното затоплување и загадување и како сеуште можеме да ги спасиме

Согласно Европската референтна рамка за јазици Polar Bear е соодветна на ниво A2/B1+.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет. Оваа литература покрива широк домен на содржини и теми, промовирајќи Content and Language Integrated Learning (CLIL) односно содржинско и јазично интегрирано учење.

Освен што ќе дознаат повеќе на секоја тема преку читање на интересни факти, митови, легенди и приказни на крај на секоја книга има и активности поврзани со темата.

Со книгата добивате и код за апликацијата DigiBooks. Така книгата ќе ја имате и во дигитална верзија на вашиот компјутер, таблет и телефон. Преку апликацијата добивате многу интересни и едукативни видеа и сите задачи може да ги слушате и решавате преку вашиот уред.

Дознајте повеќе за апликацијата ОВДЕ


Компатибилни оперативни системи се:

· Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

· OS X 10.7 or later

· iOS 6 or later

· Android 4.2 or later

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

Nursing

950 МКД 665 МКД

Jane Eyre Reader

290 МКД 174 МКД

The Happy Prince Set + CD

370 МКД 222 МКД

Treasure Island Reader + CD

390 МКД 234 МКД

Baby Animals

455 МКД 273 МКД

The Solar System

455 МКД 264 МКД

Healthy Eating

455 МКД 273 МКД