Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

Gharial Crocodiles + ЦД

520 МКД 300МКД

Гавијали

Откријте го неверојатниот свет на гавијалите и откријте зошто се соочуваат со неизвесна индина. 

Дознајте за животниот циклус на овие критично загрозени крокодиловидни рептили преку одушевувачки слики, привлечни статии и интересни факти. 

Согласно Европската референтна рамка за јазици Gharial Crocodiles е соодветна на ниво A2/B1.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет.  Дознајте повеќе за приказните кои ги читате преку прекрасни фотографии и потврдете го вашето знаење со вежбите кои следат после секоја тема поврзани за истата.

Вклучено Аудио/ДВД ЦД.

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

The Amazon Rainforest +ЦД

520 МКД 300 МКД

Polar Bear

520 МКД 390 МКД

The Maori People +CD

520 МКД 300 МКД

The Killer Whale

520 МКД 390 МКД

The Great White Shark

520 МКД 390 МКД

Bottlenose Dolphins

520 МКД 390 МКД

Aboriginal Australians

520 МКД 390 МКД