Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

Gharial Crocodiles + ЦД

520 МКД 312МКД

Гавијали

Откријте го неверојатниот свет на гавијалите и откријте зошто се соочуваат со неизвесна индина. 

Дознајте за животниот циклус на овие критично загрозени крокодиловидни рептили преку одушевувачки слики, привлечни статии и интересни факти. 

Согласно Европската референтна рамка за јазици Gharial Crocodiles е соодветна на ниво A2/B1.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет.  Дознајте повеќе за приказните кои ги читате преку прекрасни фотографии и потврдете го вашето знаење со вежбите кои следат после секоја тема поврзани за истата.

Вклучено Аудио/ДВД ЦД.

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

Nursing

950 МКД 665 МКД

Jane Eyre Reader

290 МКД 174 МКД

The Happy Prince Set + CD

370 МКД 222 МКД

Treasure Island Reader + CD

390 МКД 234 МКД

Baby Animals

455 МКД 273 МКД

The Solar System

455 МКД 264 МКД

Healthy Eating

455 МКД 273 МКД