Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

The Amazon Rainforest +ЦД

520 МКД 300МКД

Амазонската прашума

Истражете го неверојатниот свет на Амазонската прашума и откријте каков е животот во нејзините неверојатно разнообразни животни средини. Откријте за некои од најфасцинантните и најинтелигентните жители на оваа прашума.

Дознајте кои видови се загрозени, и информирајте се за митовите и легендите на прашумата преку одушевувачки слики, привлечни статии и интересни факти. 

Согласно Европската референтна рамка за јазици The Amazon Rainforest е соодветна на ниво B1+/B2.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет.  Дознајте повеќе за приказните кои ги читате преку прекрасни фотографии и потврдете го вашето знаење со вежбите кои следат после секоја тема поврзани за истата.

Вклучено Аудио/ДВД ЦД.


Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

Gharial Crocodiles + ЦД

520 МКД 300 МКД

Polar Bear

520 МКД 390 МКД

The Maori People +CD

520 МКД 300 МКД

The Killer Whale

520 МКД 390 МКД

The Great White Shark

520 МКД 390 МКД

Bottlenose Dolphins

520 МКД 390 МКД

Aboriginal Australians

520 МКД 390 МКД