Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

The 7 Engineering Wonders of the Modern World

520 МКД 312МКД

Седумте градежни чуда на модерниот свет

Патувајте околу светот и откријте ги највеличенствените градежни генијалости на 20-от век и волјата на модерниот човек да го достигне недостижното. Седумте градежни чуда на модениот свет, признаени од Американското друштво на градежни инженери, сведочат за неверојатниот интелект кој е потребен како и жртвите направени за да се конструираат седум од најпрепознатливите и најценетите структури на планетата.

Откријте како и зошто биле смислени и изградени и кој се учествувал во тоа преку автентични податоци, сензационални слики и интересни факти. 

Согласно Европската референтна рамка за јазици The 7 Engineering Wonders of the Modern World е соодветна на ниво B1+/B2.


ЗА DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет. Оваа литература покрива широк домен на содржини и теми, промовирајќи Content and Language Integrated Learning (CLIL) односно содржинско и јазично интегрирано учење.

Освен што ќе дознаат повеќе на секоја тема преку читање на интересни факти, митови, легенди и приказни на крај на секоја книга има и активности поврзани со темата.

Со книгата добивате и код за апликацијата DigiBooks. Така книгата ќе ја имате и во дигитална верзија на вашиот компјутер, таблет и телефон. Преку апликацијата добивате многу интересни и едукативни видеа и сите задачи може да ги слушате и решавате преку вашиот уред.

Дознајте повеќе за апликацијата ОВДЕ


Компатибилни оперативни системи се:

· Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

· OS X 10.7 or later

· iOS 6 or later

· Android 4.2 or later

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

Nursing

950 МКД 665 МКД

Jane Eyre Reader

290 МКД 174 МКД

The Happy Prince Set + CD

370 МКД 222 МКД

Treasure Island Reader + CD

390 МКД 234 МКД

Baby Animals

455 МКД 273 МКД

The Solar System

455 МКД 264 МКД

Healthy Eating

455 МКД 273 МКД