Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb
product-thumb
product-thumb

The 7 Wonders of the Ancient World

520 МКД 390МКД

Седумте чуда на древниот свет

Вратете се назад во времето и истражете зошто луѓето кои патувале пред илјадници години пишувале за овие неверојатни уметнички дела и архитектура која нам ни е позната како Седумте чуда на древниот свет.

Откријте како биле изградени и кој се учествувал во тоа преку автентични податоци, сензационални слики и интересни факти. 

Согласно Европската референтна рамка за јазици The 7 Wonders of the Ancient World е соодветна на ниво B1+/B2.


А DISCOVER OUR AMAZING WORLD

Discover Our Amazing World е серија на книги за светот кои ги запознаваат читателите со возбудливи теми поврзани со нашиот свет. Оваа литература покрива широк домен на содржини и теми, промовирајќи Content and Language Integrated Learning (CLIL) односно содржинско и јазично интегрирано учење.

Освен што ќе дознаат повеќе на секоја тема преку читање на интересни факти, митови, легенди и приказни на крај на секоја книга има и активности поврзани со темата.

Со книгата добивате и код за апликацијата DigiBooks. Така книгата ќе ја имате и во дигитална верзија на вашиот компјутер, таблет и телефон. Преку апликацијата добивате многу интересни и едукативни видеа и сите задачи може да ги слушате и решавате преку вашиот уред.

Дознајте повеќе за апликацијата ОВДЕ


Компатибилни оперативни системи се:

· Microsoft Windows Vista /7/8/8.1

· OS X 10.7 or later

· iOS 6 or later

· Android 4.2 or later


Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи

The Amazon Rainforest +ЦД

520 МКД 300 МКД

Gharial Crocodiles + ЦД

520 МКД 300 МКД

Polar Bear

520 МКД 390 МКД

The Maori People +CD

520 МКД 300 МКД

The Killer Whale

520 МКД 390 МКД

The Great White Shark

520 МКД 390 МКД

Bottlenose Dolphins

520 МКД 390 МКД

Aboriginal Australians

520 МКД 390 МКД