Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

Henry Hippo Set

555 МКД

Henry Hippo Set

Погледнете го Хенри нилскиот коњ! Тој се забабува! О, не! Погледнете! Тој е заглавен во кал! Кој може да му помогне? Кој? 

ЗА (EARLY) PRIMARY READERS

Младите ученици ќе бидат воодушевени од овие популарни детски приказни, кои се дизајнирани како вовед за читање. Приказните се раскажани со цел за да им помогнат на учениците во нивната способност да запаметат, додека исто така се подобруваат нивните аудитивни вештини.

Сите се претставени во форма на игри, дозволувајќи им на учениците да ја драматизираат приказната. Тоа им овозможува позитивно и ефективно да ги разберат и воедно да уживаат во нив. 

Приказните се состојат од речник со слики за да им помогне на младите ученици да го зголемат својот вокабулар.

  • *Сите приказни се придружени со MultiROM дискови.
  • *Достапни и во двете верзии:  илустрации (без текст) и текст & илустрации.
  • *Multi-ROM дисковите содржат аудио CD и DVD видео.

Учењето Англиски јазик никогаш не било повозбудливо! 

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи