Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

A Christmas Carol Illustrated Reader

220 МКД

A Christmas Carol Illustrated Reader

Скруџ е богат, но има голема мака. Тој особено го мрази Божиќ. Неговиот помошник, Боб, е сиромашен, но среќен, иако неговиот син, малиот Тим е многу болен. Еден Божиќ, три духови го посетуваат Скруџ, за да му го покажат своето минато, неговата сегашност и ужасната иднина. Дали ова ќе го омекне срцето на Скруџ и ќе го промени во великодушен човек?

Express Publishing Illustrated Readers ги запознаваат учениците на возраст од 11+ со збирка класични приказни, легенди и драми. Приказните се придружени со активности дизајнирани да им помогнат на учениците во разбирање и развивање на нивните јазични вештини. Секоја приказна вклучува биографија за авторот, кратко резиме на заплетот, опис на ликовите од приказната и речник со слики. Покрај целосно драматизирана снимка, аудио CD-то вклучува клуч за активностите за читање.

*Приказните се идеални за употреба на училиште, дома или пак на одмор. 


Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи