Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

Oliver Twist Illustrated Reader + CD

390 МКД 234МКД

Oliver Twist Illustrated Reader + CD

Малото сираче Оливер Твист се соочува со секојдневните тешкотии на суровиот живот. Всушност се сретнува со Фагин и останатите деца кои биле крадци. Но, потоа добриот човек Браунлоу ќе му помогне да научни многу поучни работи. Дали знаете кој е вистинскиот идентитет на Оливер Твист?

Express Publishing Illustrated Readers ги запознаваат учениците на возраст од 11+ со збирка класични приказни, легенди и драми. Приказните се придружени со активности дизајнирани да им помогнат на учениците во разбирање и развивање на нивните јазични вештини. Секоја приказна вклучува биографија за авторот, кратко резиме на заплетот, опис на ликовите од приказната и речник со слики. 

Покрај целосно драматизирана снимка, аудио CD-то вклучува клуч за активностите за читање.


Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи