Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

Romeo & Juliet Illustrated Reader + CD

390 МКД 234МКД

Romeo & Juliet Illustrated Reader + CD

Тоа беше љубов на прв поглед за Ромео и Јулија, но нивните две семејства со години се бореа едни со други. Дали Ромео и Јулија ќе ја пронајдат среќата заедно? 

Express Publishing Illustrated Readers ги запознаваат учениците на возраст од 11+ со збирка класични приказни, легенди и драми. Приказните се придружени со активности дизајнирани да им помогнат на учениците во разбирање и развивање на нивните јазични вештини. Секоја приказна вклучува биографија за авторот, кратко резиме на заплетот, опис на ликовите од приказната и речник со слики. 


Покрај целосно драматизирана снимка, аудио CD-то вклучува клуч за активностите за читање.

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи