Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

Around the world in 80 Days SET + CD

440 МКД

Around the world in 80 Days

Филеас Фог смело и храбро успева да докаже дека светот може да се заобиколи за само 80 дена. Но, зошто по него тргнал детектив? Има повеќе од богатство во извонредната приказна на Жил Верн.

Подобрете ја вашата ELT програма со културна едукација и историја преку класични приказни за мистерија, акција, неизвесност и романса! Серијата Express Publishing Classic Readers е сеопфатен пакет со фокус на литературното изразување.

Најдобрите книжевни класици се оживеани преку најразлични активности, игри и задачи кои ги охрабруваат учениците да истражуваат подлабоко во литературата и воедно да ги користат своите креативни и уметнички вештини.

*Вклучува Аудио ЦД

*Приказните се лесно разбирливи со впечатливи илустрации.

Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи