Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

The Lost World Set + CD

370 МКД

The Lost World 

Кога еден млад новинар бара приказна полна со авантура, тој завршува во земја непозната милиони години. Со неговите придружници мора да се борат за своите животи, така што се соочуваат со страшни праисториски суштества за да го најдат својот пат до дома. Дали ќе успеат? Придружете се кон нивната неверојатна експедиција во возбудливата приказна на Артур Конан Дојл.

Express Express Favourite Classics ви овозможува да ги запознаете вашите ученици со најзначајните детски приказни. Приказните се претставени со живописни илустрации, од кои секоја е придружена со активности дизајнирани да помогнат во сфаќањето и развивањето на критичко размислување. Секоја приказна вклучува биографија за авторот, кратко резиме на заплетот, опис на ликовите од приказната и речник со слики.

На ЦД-то може да ја слушате цела приказна и да најдете одговори на вежбите. 


Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи