Листа со желби

Листата на желби е празна.

Кошничка

Моментално немате производи во вашата кошничка.

product-thumb
product-thumb

Jane Eyre Reader

290 МКД 174МКД

Jane Eyre 

Дали знаете кој е странецот што ќе го запознае Џејн Ер? Која е жената што сака да ја уништи среќата на Џејн, токму кога нејзините соништа се остваруваат?

Подобрете ја вашата ELT програма со културна едукација и историја преку класични приказни за мистерија, акција, неизвесност и романса! Серијата Express Publishing Classic Readers е сеопфатен пакет со фокус на литературното изразување.

Најдобрите книжевни класици се оживеани преку најразлични активности, игри и задачи кои ги охрабруваат учениците да истражуваат подлабоко во литературата и воедно да ги користат своите креативни и уметнички вештини.

*Приказните се лесно разбирливи со впечатливи илусррации.


Можеби ќе ве интересира

Погледнете ги сличните производи